Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ | ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

previous arrow
next arrow
Slider

Μεγάλες Επιχειρήσεις

Για την ασφάλιση περιουσίας βιομηχανικών και μεγάλων εμπορικών εγκαταστάσεων, η ασφάλιση της περιουσίας είναι αναγκαιότητα.
Οποιοδήποτε απροσδόκητο γεγονός θα επέφερε μεγάλο πλήγμα στην επιχείρηση.
Η ασφάλιση μεγάλων επιχειρήσεων εμπεριέχει ιδιαιτερότητες, δεδομένα και λεπτομέρειες, που πρέπει να αναλυθούν προσεχτικά.
Οι καλύψεις, που παρέχονται, διαμορφώνονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη και το είδος της επιχείρησης, προσφέροντας έτσι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ικανό να καλύπτει τον κίνδυνο από απλή Πυρκαγιά μέχρι κατά Παντός Κινδύνου.
Αντικείμενα προς ασφάλιση :

☑ Οικοδομές και πάγιο μηχανολογικό, ή άλλο εξοπλισμό εργοστασίων και εμπορικών εγκαταστάσεων
☑ Προϊόντα και πρώτες ύλες
☑ Αποθέματα εμπορευμάτων κατά τη διάρκεια αποθήκευσης
Η κάλυψη μπορεί να επεκταθεί ενδεικτικά για χρήματα, εργαλεία και περονοφόρα οχήματα, εντός του χώρου των ασφαλιζόμενων εγκαταστάσεων.
Ασφαλιστικές προτάσεις για πληθώρα κλάδων όπως:
☑ Νοσοκομεία, Σχολεία, Ξενοδοχεία, Κτίρια Γραφείων
☑ Χημικά & Πλαστικά, Ξυλουργεία
☑ Βιομηχανίες Τσιμέντου, Κεραμικών, ΕιδώνΥγιεινής
☑ Ενέργεια &Θέρμανση
☑ Τρόφιμα &Ποτά, Καπνός
☑ Μεταλλουργία, Βιομηχανία οχημάτων
☑ Φαρμακευτική βιομηχανία
☑ Αεροδρόμια και λοιπές εγκαταστάσεις υποδομών
☑ Υφάσματα &Ένδυση
☑ Επεξεργασία Χάρτου, Τυπογραφεία, Γραφικές Τέχνες
☑ Εμπορικά κέντρα, Αλυσίδες Καταστημάτων, Πολιτιστικές εγκαταστάσεις και εκθέσεις

Προσφερόμενες Καλύψεις Μεγάλων Επιχειρήσεων


Πυρκαγιά | Με τον όρο πυρκαγιά εννοούμε τη φωτιά που προκλήθηκε, χωρίς να προϋπάρχει συγκεκριμένη εστία, ή φωτιά, η οποία έχει εγκαταλείψει την εστία της και επεκτείνεται με τις δικές της δυνάμεις.

Άμεση πτώση κεραυνού | Καλύπτονται οι ζημιές που τυχόν προκληθούν στην επιχείρησή σας από πτώση κεραυνού.

Καπνός | Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας από καπνό.

Πυρκαγιά από δάσος | Κάλυψη υλικών ζημιών που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας από πυρκαγιά που θα προέλθει από δάσος, λιβάδι, ή θάμνους, βοσκοτόπου, ή εκχέρσωση εδάφους.

Ευρεία έκρηξη | Κάλυψη υλικών ζημιών που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας από έκρηξη, που θα συμβεί μέσα, ή έξω από αυτήν και θα προκαλέσει ζημιές, ανεξάρτητα απ’ το εάν προκληθεί πυρκαγιά.

Στάσεις, απεργίες, πολιτικές ταραχές, οχλαγωγίες,

Τρομοκρατικές ενέργειες | Κάλυψη υλικών ζημιών που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας από τρομοκρατικές ενέργειες, στάσεις απεργίες, οχλαγωγίες και πολιτικές ταραχές.

Κακόβουλη Βλάβη | Αποζημίωση για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στην επιχείρησή σας, από κακόβουλη βλάβη τρίτων.

Ζημιά πυρκαγιάς | έκρηξης λόγω Βραχυκυκλώματος μηχανημάτων | Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων

Πλημμύρα, καταιγίδα, θύελλα, χιόνι, χαλάζι, παγετός | Κάλυψη υλικών ζημιών που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας από καταιγίδα, θύελλα, πλημμύρα από νερά βροχής, χιόνι, βάρος χιονιού, χαλάζι, παγετό.

Σωληνώσεις | Κάλυψη υλικών ζημιών στην επιχείρησή σας από διάρρηξη, ή από διαρροή σωληνώσεων ή/και εγκαταστάσεων ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης, κλιματισμού, πυρόσβεσης, υπερχείλισης δεξαμενών, αποχέτευσης και τυχαίας διαρροής (sprinklers).

Πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων που πέφτουν από αυτά | Κάλυψη υλικών ζημιών που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας από πτώση αεροσκάφους, ή/και αντικειμένων που έπεσαν από αυτό.

Πρόσκρουση οχημάτων | Αποζημίωση για τις ζημιές που θα προκληθούν στην επιχείρησή σας, από πρόσκρουση οχήματος πάνω σε αυτή.

Κλοπή | Αποζημίωση για τις ζημιές ή/και τις απώλειες αντικειμένων από την επιχείρησή σας, λόγω κλοπής μετά από τη διάρρηξη του χώρου, ή αναρρίχηση, ή μετά από ληστεία.

Ληστεία | Αποζημίωση για τη ζημιά που υπεστήκατε, από ληστεία των ταμειακών μηχανών σας με απειλή ή/και χρήση βίας.

Καθίζηση ή κατολίσθηση εδάφους

Αστική Ευθύνη έναντι Γειτόνων ή/και τρίτων | Κάλυψη της Αστικής Ευθύνης του Ασφαλισμένου για υλικές και μόνο ζημιές σε ακίνητα και κινητά πράγματα Γειτόνων ή/και τρίτων.

Δαπάνες για την αποφυγή και ελαχιστοποίηση ζημιάς | Κάλυψη εύλογων εξόδων που έγιναν με σκοπό τον περιορισμό απώλειας, ή ζημιάς από οποιονδήποτε, από τους καλυπτόμενους κινδύνους.

Ποιοτική αλλοίωση προϊόντων που βρίσκονται εντός ψυγείων

Σεισμός και/ή πυρκαγιά εκ Σεισμού

Απώλεια Κερδών | Αποζημίωση σε περίπτωση που διακοπούν οι εργασίες στην επιχείρησή σας, λόγω της ζημιάς που επήλθε συνεπεία επελεύσεως καλυπτόμενων κινδύνων.

Απώλεια Ενοικίων | Αποζημίωση στους ιδιοκτήτες κτιρίων, σε περίπτωση που υποστούν ζημιά λόγω απώλειας των ενοικίων τους, συνεπεία επελεύσεως καλυπτόμενων κινδύνων.

Εξειδικευμένες ασφαλιστικές προτάσεις μέσα από πληθώρα επιλογών.

Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Η επιχείρησή σας, όσο μικρή και να είναι, αποτελεί πηγή του εισοδήματός σας, αποτέλεσμα των κόπων σας και ελπίδα για το αύριο.
Για να προφυλαχθείτε από καταστάσεις που δεν είναι στο δικό σας χέρι να ορίσετε, φροντίστε να καλυφθείτε από την τυχαιότητα, το απροσδόκητο και το ατύχημα.
Το κόστος της ασφάλισής της είναι απειροελάχιστο συγκριτικά με την αξία της.
Απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία ( ιατρό, μηχανικό, λογιστή, έμπορο, βιοτέχνη κ.λπ.) που διατηρεί ιδιόκτητο ή ενοικιασμένο επαγγελματικό χώρο, όπως για παράδειγμα Γραφείο, Κατάστημα, Εργαστήριο, Βιοτεχνία.
Ασφαλίστε :

☑ Τις κτιριακές εγκαταστάσεις, τα εμπορεύματα και τον εξοπλισμό της επιχείρησή σας από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, της έκρηξης, της πλημμύρας, των ακραίων καιρικών φαινομένων, του σεισμού, της καταστροφής των βιτρινών και υαλοπινάκων, καθώς επίσης και από τον κίνδυνο των απεργιών, των πολιτικών ταραχών, των κακόβουλων ενεργειών κ.ά.

☑ Τα εμπορεύματα, τον εξοπλισμό αλλά και τα χρήματά σας από τον κίνδυνο της κλοπής και της ληστείας.

☑ Εσάς αλλά και τους εργαζομένους της επιχείρησής σας από τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος.

☑ Τα επιπλέον έξοδα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε μετά τη ζημιά, όπως τα έξοδα πυρόσβεσης, περιορισμού της ζημίας, αποκομιδής των συντριμμάτων, καταστροφές στο κτίριο που θα προκληθούν μετά από μια κλοπή, έξοδα μεταστέγασης & φύλαξης, έξοδα μηχανικών & αρχιτεκτόνων.

☑ Υπηρεσίες Τεχνικής Βοήθειας, οι οποίες σας εξασφαλίζουν με ένα εύρος υπηρεσιών με έμφαση στην αντιμετώπιση της επείγουσας ανάγκης Τεχνικής Βοήθειας για την αποκατάσταση ή περιορισμό της ζημιάς στην ασφαλισμένη επιχείρησή σας.

☑ Την αστική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους. Αν άθελά σας εσείς ή το προσωπικό σας προκαλέσει υλικές ζημιές ή σωματικές βλάβες σε τρίτους (ως συνέπεια πυρκαγιάς, έκρηξης ή διαρροής νερού, διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας ακόμη και μετά τη ζημιά όπως κάλυψη των σταθερών οργανικών σας εξόδων καθώς και η κάλυψη των καθαρών σας κερδών.
error: Το Περιεχόμενο Προστατεύεται